Ventilatiekanalen

Wat zijn de argumenten voor de aanschaf van onze halfronde schaaldelen type APD voor de ventilatie van agrarische producten.

Een constante kwaliteit en de juiste diktes en maatvoeringen zijn mede de oorzaak van het succes. Het productieproces bestaat uit het knippen, golven, het ponsen van de gaten in de golf, het halfrond zetten van de plaat, wat het halfronde schaaldeel compleet maakt.

Zeer belangrijk is dat de ovale gaten in de plaat worden gedrukt na het golven. Hierdoor ontstaat een luchtgat met afgevlakte randen (wij drukken / ponsen namelijk bovenop de golf). Deze aparte bewerking garandeert dat het product wat bovenop het schaaldeel gestort wordt niet beschadigd. Andere schaaldelen hebben gaten met scherpe randen, met de kans dat het gestorte product beschadigd of dat het product in de scherpe randen blijft steken en zodoende de luchttoevoer afsluit.

Nog een belangrijk punt is het gatenpatroon. Door goed naar de praktijkervaringen te kijken hebben wij het gatenpatroon enkele jaren geleden aangepast.

Klik hier voor de specificatie van onze ventilatiekanalen

ventilatiekanaal boerderij

Waarom kiezen voor onze schaaldelen

Bij sommige ventilatiekanalen bestaat de mogelijkheid van vocht boven het kanaal. Dit is door het aangepaste gatenpatroon in het vernieuwde type APD schaaldeel verleden tijd.

De bovenste rij gaten van het APD schaaldeel zijn aan de zijkant enigszins verschoven naar boven wat de uittreding van lucht naar de bovenkant van het kanaal enorm bevorderd.

Eigenlijk zeggen de vele jaren en tienduizenden schaaldelen die verkocht zijn genoeg. Zonder problemen zijn de APD schaaldelen inmiddels wereldwijd geleverd.

Zeg nou zelf wanneer u deze foto’s ziet waar zou u voor kiezen??

De specialist in ventilatoren en ventilatiekanalen voor uw bedrijf!